Onze diensten

Incognito® Driver

Heeft u een directiechauffeur nodig voor een dagdeel, week, maand…?

Geen probleem. Incognito® vervoert mensen in alle comfort naar de juiste locatie. Politici, CEO’s, noem maar op: wij hebben een tevreden klantenbestand, die keer op keer op ons dienst doen voor onze service.

Onze chauffeurs zijn getraind om met een divers aanbod aan voertuigen om te kunnen gaan…. Ze zijn ervaren, punctueel, flexibel, discreet, efficiënt en bovenal: gefocust op uw noden en behoeften.

Meer Info

Incognito® Car & Driver

Bent u op zoek naar een directiechauffeur én een luxueuze wagen?

Incognito® biedt u beide in een professioneel kader. Onze chauffeurs zijn stipt, flexibel, discreet en ervaren.

Onze wagens zijn uitgerust met de nieuwste technologie, elegant en uitgerust van het nodige comfort. Ideaal voor zowel privaat als professioneel gebruik;
ze rijden zacht en luxueus en brengen u in een mum van tijd naar de afgesproken locatie.

Meer Info

Incognito® mobile meeting

Onze wagens laten toe om uw reistijd om te zetten in werktijd. Een optimale benutting van uw tijdsruimte, ideaal om uw vergaderingen en andere werk gerelateerde taken verder te kunnen zetten. In ons wagenpark beschikken we namelijk over een voertuig dat uitgerust is met een vergadertafel, een wifi-hotspot en andere faciliteiten om u en uw compagnie van dienst te zijn.

Incognito® shuttle

Organiseert u een event, en wilt u uw gasten voorzien van alle gemak? De parking van uw evenement is niet voor de deur gelegen? Uw pré-soirée is op een andere locatie?

Onze chauffeurs rijden zolang heen en weer als nodig tijdens uw event om iedereen te brengen van en naar the place to be.

Incognito® secure

Verdienen uw goederen dat net ietsje meer? Uw goederen dienen snel, discreet en stijlvol afgeleverd of begeleid te worden. Een klassieke koerier vind u hierbij te onpersoonlijk.

Een ervaren meertalige chauffeur in een van onze voertuigen neemt deze zorg op zich. Dit kan over heel de wereld. 

Kies je route, kies je stijl!

Bekijk onze wagens, en maak een keuze die het best bij je noden past.
Onze wagens